Ayşe Ateş’in Erdoğan ile görüşmesi iptal oldu

Suikasta uğrayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi’nde CHP lideri Özgür Özel ile görüştü. Son olarak 6 Mayıs’ta görüşen Özel ve Ateş yine CHP’de bir araya geldi. Erdoğan’ın CHP ziyareti öncesinde gerçekleşen görüşmenin ardından konuşan Ateş, Özel’e bir kez daha teşekkür etti. Ateş, CHP liderini mahkemeye davet ettiğini, Özel’in de geleceğini söylediğini anlattı.

Ateş ayrıca “Sinan Ateş’in Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu hakkında ağır söylemleri olmasına rağmen bize sahip çıktılar. Dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu” ifadelerini kullandı. 

“BAHÇELİ’NİN ÇAĞRISI KARŞILIK BULDU HERALDE”

Ateş, Erdoğan ile görüşmesine ilişkin de “Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta bizimle görüşeceğini söyledi fakat Devlet Bahçeli’nin açıklamaları sebebiyle görüşme gerçekleşmedi” dedi. 

Ateş “Bahçeli, ‘Bunların sırtını sıvazlamayın, bunları korumayın’ şeklinde üstü kapalı bir çağrıda bulundu. Sanırım bu sebeple çağrılmadık ve görüşme gerçekleşmedi. Normalde geçen hafta içi görüşecektik. Bahçeli’nin çağrısı Cumhurbaşkanı tarafından bir karşılık buldu herhalde” değerlendirmesinde bulundu.

OLCAY KILAVUZ AÇIKLAMASI

Ateş, Olcay Kılavuz hakkında ise “Mızrak çuvala sığmıyor, hiç kimse bu işten kaçamayacak, kurtuluş yok” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx