Kaya Sabancı’ya darp olayında adı geçen 15 kişinin ifadesi alındı

Kenan GÜRBÜZ

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri dün gece ilk kez PD’nin duyurduğu olayla ilgili dövülen Kaya Sabancı, iş insanı Vedat Aşcı ile Aşçı’nın korumaları ve görgü tanıklarının da aralarında bulunduğu 15 kişinin ifadesine başvurdu.

Olay sonrası Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay sonrasında hastanede tedavi altına alınan iş insanları Kaya Sabancı ile Vedat Aşcı’nın ifadelerinin tedavi gördükleri hastanelerde aldı.

AŞÇI: İTEKLEME İLE BAŞLADI

İfadesi alınan her 2 işadamının ifadelerinde karşılıklı olarak birbirlerini suçladığı öğrenildi. Aşçı’nın ifadesinde tartışmanın itekleme ile başladığını ve bu esnada Kaya Sabancı’nın düşerek kafasını çarptığı, sonrasında korumaları ile Sabancı arasında kavga yaşandığını söylediği ve kendisinin kavgaya karışmadığını söylediği öğrenildi.

İKİSİ DE BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU
Her iki iş insanının da karşılıklı olarak darp edildikleri iddiasıyla bir birinden şikayetçi olduğu belirtildi. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesine başvurulan korumalar ile görgü tanıklarının ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Her iki iş insanının da tedavileri sürüyor. Kaya Sabancı’nın darp sonrası düşerek kafasını çarptığını söylemesi nedeniyle kafa ultrasonun çekildiği de öğrenildi.

Savcının her iki iş insanının yaşını dikkate alarak gözaltı kararı vermediği öğrenildi.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx